Overlijden melden: 0251 231 262 (dag en nacht bereikbaar)

Vooraf regelen

Soms is het goed even stil te staan en na te denken over dingen die onvermijdelijk zijn, zoals ons eigen afscheid. Want u weet natuurlijk zelf het beste hoe uw eigen afscheid er uit moet komen te zien. En deze wensen vastleggen kan voor uzelf en uw nabestaanden veel rust geven en houvast bieden.

Uw wensen vastleggen

Natuurlijk helpen wij u graag bij het vastleggen van uw wensen, geheel kosteloos in een persoonlijk gesprek. Na dit gesprek zetten wij uw wensen uiteen in een kostenbegroting, zodat u een duidelijk overzicht heeft, ook van de bijbehorende kosten.

Maar vindt u het moeilijk om hierover te praten, vraagt u dan ons uitvaartwensenboekje aan. Dit boekje biedt een leidraad van de belangrijkste zaken rondom een afscheid en kan thuis in alle rust ingevuld worden.

Wensenlijstje aanvragen

Uitvaartverzekering

Soms wordt er gedacht dat wanneer er bij een bepaalde verzekeraar een uitvaartverzekering is, dezelfde organisatie ook de uitvaart moet verzorgen. Niets is minder waar. Ongeacht waar u verzekerd bent kunt u altijd bij ons terecht voor het professioneel en waardig verzorgen van de uitvaart. Vandaag de dag zijn uitvaartpolissen vaak een of meerdere keren door andere organisaties overgenomen. Daarom helpen wij u ook graag bij het indienen van de polissen.

Deposito-overeenkomst

Vindt u het fijn om ook de financiële kant geregeld te hebben, zodat uw nabestaanden hier geen omkijken naar hebben? U kunt er bij ons voor kiezen een deposito-overeenkomst af te sluiten. Hiermee laat u uw nabestaanden na uw overlijden niet achter met vragen of financiële kwesties. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en leggen deze daarna voor u vast in een kostenbegroting. Daarna maakt u dit bedrag over op onze deposito-rekening, waar dit bedrag zijn vaste waarde houdt tot uw overlijden. Dit betekent dat wanneer u in 2021 het bedrag stort en u overlijdt in 2050 dan komen er voor uw nabestaanden geen extra kosten bij. Mits ze zich houden aan de afspraken binnen deze deposito-overeenkomst. Uw wensenpakket wordt geheel uitgevoerd en wij nemen zorgen weg bij uw nabestaanden.

Neemt u gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek met een van onze uitvaartverzorgers. Of klikt u hieronder voor ons informatiepakket.

Wilt u meer weten? Bel ons voor een persoonlijk gesprek. Wij helpen u graag verder. U kunt ook eerst een informatiepakket aanvragen.