Overlijden melden: 0251 231 262 (dag en nacht bereikbaar)

Over ons

Wij snappen de behoefte in periode van rouw, en dat die behoefte voor iedereen anders is. We doen er alles aan om een afscheid te verzorgen waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken. Wij verzorgen begrafenissen en crematies in Beverwijk en omgeving.

Team

Het team van Uitvaartverzorging Eeken bestaat uit Madeleine la Croix, Rob van Eerden, Marit Sloot en Ivo Eeken. Samen staan wij voor kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en vooral waardigheid. Want alle vier hebben wij 1 visie voor ogen; een mooi en waardig afscheid, waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken!

Ons uitvaartcentrum

Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Laan van Meerenstein 10 in Beverwijk. Zowel voor als aan de zijkant van het uitvaartcentrum is voldoende parkeergelegenheid.

De inrichting en sfeer zijn eigentijds en warm. Wij beschikken over een ruime aula voor het houden van een condoleance, een horecagedeelde voor een kopje koffie tijdens of na de condoleance, een kleine aula om, op afspraak, in alle rust afscheid te nemen en drie fijne, moderne suites die (indien beschikbaar) per dag gehuurd kunnen worden. U krijgt dan een sleutel en u kunt, 24 uur per dag, via een eigen ingang naar binnen.

Partners

Wij hebben een goede samenwerking met alle crematoria en begraafplaatsen in Beverwijk en omstreken.

Marcel Bakkum Rouwvervoer biedt rouwauto’s in diverse stijlen aan. Voor het vervoer van nabestaanden hebben ze bijpassende volgwagens.

Bij het vriendelijke team van Bloemenwinkel de Duinroos kunnen we altijd terecht voor een goed en vakkundig advies op maat voor al uw bloemenwensen.

Bent u opzoek naar een passende grafsteen of urn, dan verwijzen wij u graag door naar Memorial Gedenktekens.

Veel gestelde vragen

Wat moet ik doen als iemand overlijdt?

Als eerste belt u met uw huisarts of in de avonduren met de huisartsenpost. Als de arts is geweest belt u ons en bespreken we de wensen voor de opbaring thuis of in het uitvaartcentrum. Ook maken we een afspraak om samen de verdere uitvaartwensen te bespreken.

Als ik een natura verzekering heb bij bijv. DELA, Yarden, Monuta etc mag Uitvaartverzorging Eeken dan de uitvaart verzorgen?

Jazeker, ongeacht waar u verzekerd bent kunt u de uitvaart door ons laten verzorgen.

Wat kost een uitvaart gemiddeld?

Wij bieden al een uitvaart vanaf €2.895,-. De kosten van een gemiddelde crematie liggen lager dan bij een begrafenis. Voor een duidelijk kostenoverzicht verwijzen wij u graag naar de kostenmeter op de website.

Contact & Route

Wij verzorgen uitvaarten in Beverwijk, Heemskerk, Wijk aan Zee, IJmuiden, Velsen, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Castricum & Uitgeest.

Eeken Uitvaartverzorging
Laan van Meerestein 10,
1945 TA Beverwijk

Tel: 0251 231 262
info@eekenuitvaart.nl

Wilt u meer weten? Bel ons voor een persoonlijk gesprek. Wij helpen u graag verder. U kunt ook eerst een informatiepakket aanvragen.